Bizim Ankara

Mazot Desteğine Nasıl Başvuruluyor?

Ankara

Ankaralı çiftçiler mazot desteği almak için ne yapmalı? Son başvuru tarihi ne zaman?

MAZOT DESTEĞİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, 25 ilçede şubat ayının sonuna kadar Başkentli çiftçilere ilk etapta yaklaşık 60 bin Başkent Kart dağıtacak. Büyükşehir Belediyesi mazot desteği başvurularını ise baskenttarim.ankara.bel.tr adresi üzerinden online ortamda 18 Şubat 2022 tarihine kadar almaya devam edecek.

MAZOT DESTEĞİ İÇİN SON BAŞVURU TARİHİ NE ZAMAN?

Büyükşehir Belediyesi pandemi süreci nedeniyle internet ortamında ‘Çiftçi Belgesi (ÇKS) ve Traktör Ruhsatı’ sahibi çiftçilerden mazot desteği başvurularını almaya başladı. Mazot desteğinden yararlanmak isteyen çiftçiler, “baskenttarim.ankara.bel.tr” adresi üzerinden 18 Şubat 2022 saat 17.00’ye kadar başvuruda bulunabilecek.

Yorumlar (2)

Şahin sert 2 Yıl Önce

Traktör ruhsatı babamın üzerine, babam vefat etti. Traktörü ben kullanıyorum diğer kardeşlerim çiftçilik yapmıyor ve çks dosyası yok. Sadece ben kullanıyorum. Zaten kardeşimin biri bana hissesini devretti bana. Başvıru yaptım incelemeye alındı diye yazıyor. Ben çiftçilik yapan tek kardeşim inceleye bilirsiniz araştıra bilirsiniz. Ve sosyalist bir insanım mağdur olmak istemiyorum. Saygılarımla.

Yösüf Gürer 2 Yıl Önce

Başkent kart i nasıl nereden alabiliriz

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.