Bizim Ankara

Mansur Yavaş'tan Çizimleri Aratmayacak Ankara Manzaraları

Ankara

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından Ankara Çubuk1 Barajı'nın fotoğraflarını paylaştı. Yavaş paylaşımında, "Bob Ross'un çizimlerini özlediğinizi düşünerek size çizimleri aratmayacak Ankara kareleri bırakmak istedik. Çubuk 1 Barajı" ifadesini kullandı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından Ankara Çubuk1 Barajı'nın fotoğraflarını paylaştı.

Mansur Yavaş, sonbaharda Çubuk1 Barajı'nın güzelliğini "Bob Ross'un çizimlerini özlediğinizi düşünerek size çizimleri aratmayacak Ankara kareleri bırakmak istedik." ifadesiyle aktardı.

Açılışı geçen yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda gerçekleştirilen Çubuk-1 Barajı Rekreasyon Alanı, uzun bir aradan sonra vatandaşların özellikle hafta sonları yeniden uğrak noktası haline geldi.

Cumhuriyet döneminin ilk barajı olan rekreasyon alanı, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nce yenilenen çehresi, oyun alanları, Atatürk Evi, bisiklet yolları, etkinlik ve mesire alanları, serası, spor sahası ve yeşilin her tonunu barından yeni görüntüsüyle beğeni topluyor.

Barajın en yüksek noktası olan Seyir Tepesi’ni gezen vatandaşlar, eski döneme ait fotoğrafların sergilendiği Atatürk Evi’ni de ziyaret edebiliyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.