Bizim Ankara

Mansur Yavaş Sayesinde Ankara'da "İyilik Bulaşıcı Oldu"

Ankara

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın, "İyilik hastalıklardan daha bulaşıcıdır" sloganıyla başlattığı, vatandaşların ödeyemediği su faturaları için başlattığı “Su Ver” kampanyasında ödenen toplam su faturası 100 bine yaklaştı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın, pandemi sürecinde geçtiğimiz yıl düzenlediği “6 Milyon Tek Yürek” kampanyası kapsamında Ankara'da "İyilik" sürüyor.

Yankıları ülke sınırlarını aşan toplumsal dayanışma çağrısında Mansur Yavaş, “Cumhuriyetin başkentini, iyiliğin başkenti yaptınız." demişti.

Hayırsever vatandaşlar “ankaratekyurek.com” adresi üzerinden “Su Ver”, “El Ver”, “Bilet Ver”, “İftar Ver” ve “Afiyet Ver” uygulamalarıyla ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın, "İyilik hastalıklardan daha bulaşıcıdır" sloganıyla başlattığı, Ankara' da yaşayan, sosyal yardım almakta olan ihtiyaç sahibi vatandaşların ödeyemediği su faturaları için başlattığı “Su Ver” kampanyasında ödenen toplam su faturası 100 bine yaklaştı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.