Bizim Ankara

Mansur Yavaş Hem Bayramlaştı Hem de Ankaralının Sorunlarını Dinledi

Ankara

Kurban Bayramında sahalarda olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Ankaralılarla hem bayramlaştı hem de sorunları yerinde dinledi.

Sosyal Medya hesaplarından yaptığı paylaşımda uzun bir aradan sonra sevdikleriyle bir araya gelerek keyifli vakit geçirdiğini ifade eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Bütün hemşehrilerime ve mesai arkadaşlarıma misafirperverlikleri ve hoş sohbetleri için teşekkürlerimi sunuyorum.” diyerek sözlerine şöyle devam etti: “Günün devamında Çubuk'ta bulunan ASKİ ve Fen İşleri birimlerimizdeki mesai arkadaşlarımız bizi ağırladı. Özverili çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkürlerimizi ilettik ve bayramlaştık.”

HEM BAYRAMLAŞTI HEM DE SORUNLARI YERİNDE DİNLEDİ

Çubuk İlçesinde de vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yavaş, “Bugün Çubuk Akkuzulu, Kapaklı, Ömercik, Kargın, Tahtayazı, Sele, Okçular, Dalyasan, Sarısu, Kösrelik, Dağkalfat, Dumlupınar mahallelerinde ve Yukarı Çavundur Aydos Yaylası'nda hemşehrilerimizle bir araya gelip bayramlaştık, sorunlarını yerinde dinledik.”

Uzun bir aradan sonra sevdiklerimizle bir araya geldiğimiz ilk bayramda çok keyifli vakit geçirdik.

Bütün hemşehrilerime ve mesai arkadaşlarıma misafirperverlikleri ve hoş sohbetleri için teşekkürlerimi sunuyorum. pic.twitter.com/4JHEqGMO4B

— Mansur Yavaş (@mansuryavas06) July 21, 2021

Bugün Çubuk Akkuzulu, Kapaklı, Ömercik, Kargın, Tahtayazı, Sele, Okçular, Dalyasan, Sarısu, Kösrelik, Dağkalfat, Dumlupınar mahallelerinde ve Yukarı Çavundur Aydos Yaylası'nda hemşehrilerimizle bir araya gelip bayramlaştık, sorunlarını yerinde dinledik. pic.twitter.com/U57eWyo3LK

— Mansur Yavaş (@mansuryavas06) July 21, 2021
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.