Bizim Ankara

Mansur Yavaş: Cumhuriyet Coşkusunu İliklerine Kadar Hisseden Hürriyet Sevdalılarıyız

Ankara

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları kapsamında Atatürk Orman Çiftliği'nde düzenlenen etkinlikte; "Ankaralılar olarak Cumhuriyet coşkusunu iliklerine kadar hisseden hürriyet sevdalılarıyız çünkü biz, bir çift mavi gözde denizi, sapsarı saçlarda ışığı, ay yıldızlı bayrağımızda vatanı bulan aşıklarız. Çünkü biz, yedi düvele karşı gelen bir milletin düşmana 'dur' dediği toprakların çocuklarıyız. Yaşasın hürriyet, yaşasın Cumhuriyet, 100. yılımız kutlu olsun. Türk'üm diyemeyenlere inat, ne mutlu Türk'üm diyene" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları kapsamında Atatürk Orman Çiftliği'nde düzenlenen etkinlikte konuştu.

Kutlamalarda BEGE ve Hadise sahne aldı. Konserlerden önce konuşan Başkan Yavaş, şunları söyledi:

"Ankaralılar olarak Cumhuriyet coşkusunu iliklerine kadar hisseden hürriyet sevdalılarıyız. Çünkü biz, bir çift mavi gözde denizi, sapsarı saçlarda ışığı, ay yıldızlı bayrağımızda vatanı bulan aşıklarız. Çünkü biz, yedi düvele karşı gelen bir milletin düşmana 'dur' dediği toprakların çocuklarıyız. Ankara'yı büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'e yakışır, dünya başkentleriyle yarışır bir kent haline hep birlikte getireceğiz. Sizler de destek olursanız seneye de 101. yılımızı Atatürk Orman Çiftliği'nde hep birlikte kutlayacağız. Yaşasın hürriyet, yaşasın Cumhuriyet, 100. yılımız kutlu olsun. Türk'üm diyemeyenlere inat, ne mutlu Türk'üm diyene"

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.