Bizim Ankara

"Hata Varsa Namussuzum" Dedi, Özür Dilemek Zorunda Kaldı

Ankara

ABB'nin AK Partili Meclis Üyesi Metin Akdemir, "Rakamlarda hata varsa namussuzum" dedikten çok kısa bir süre sonra rakamların yanlış toplandığı ortaya çıktı.

ABB’nin AK Partili Meclis Üyesi Metin Akdemir, Kasım Ayı Meclis Toplantısında belediyenin yaptığı sosyal yardımlara ilişkin bilgi alamadıklarını öne sürüp, spor kulüplerine ilişkin yardımlarla ilgili iddialarda bulunurken "Rakamlarda hata varsa namussuzum." ifadelerini kullandı.

Ancak bu cümleyi sarf ettikten çok kısa bir süre sonra diğer meclis üyelerinin itirazı üzerine tekrar inceleme yapıldığında, Akdemir’in verdiği sayıların yanlış olduğu ortaya çıktı.

Metin Akdemir bu durum üzerine “Özür dilerim yanlış olmuş, toplama hatası o” diyerek ABB Meclisi’nden özür dilemek zorunda kaldı.

Akdemir’in sözlerine yanıt veren ABB Başkanı Mansur Yavaş ise “sosyal yardımlarla ilgili en son konuşacak kişi Metin Beydir” diyerek şu açıklamayı yaptı:

“SOSYAL YARDIMLARLA İLGİLİ EN SON KONUŞACAK KİŞİ METİN BEY””

“Hükümetin biz verene kadar doğal gaz yardımı, protein yardımı vermek aklına bile gelmedi. Servis ücretlerini karşılıyoruz çocukların eğitimi için… Sosyal yardımlarla ilgili en son konuşacak kişi Metin Beydir. Çünkü koskoca belediyede pandemi döneminde nakit yardımlara tek muhalefet eden kendisidir.” 

"Hata Varsa Namussuzum" Dedi, Özür Dilemek Zorunda Kaldı @abbbasin @mansuryavas06 https://t.co/3MMpEWidQi pic.twitter.com/sH4ienDu48

— Bizim_Ankara (@Bizim_Ankara) November 21, 2022

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.