Bizim Ankara

EYT'liler Mansur Yavaş'tan Destek İstedi

Ankara

EYT Federasyonu ve EYT SYD dernekleri, 15 Mayıs'ta Maltepe’de düzenleyecekleri mitinge EYT’ye desteğiyle bilinen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı davet etti.

Emeklilikte yaşa takılan vatandaşlar, daha önce gerçekleştirdikleri 2 milyon katılımlı miting ve yerel seçim sonucuna etkileriyle güçlerini tüm Türkiye’ye göstermeyi başarmıştı.

Hükümet tarafından yüzlerine defalarca kapı kapatılan ancak son zamanlarda anket sonuçlarının etkisiyle tekrardan kapı aralanan EYT’liler, Emeklilikte Yaşa Takılanlar Federasyonu ve EYT SYD Derneği öncülüğünde bir mitinge daha hazırlanıyor.

15 Mayıs 2022 tarihinde Maltepe’de miting düzenleyerek güçlerini ve birlikteliklerini tekrar göstermeye hazırlanan EYT’liler, miting davetiyelerini dağıtmayı sürdürüyor.

Bu kapsamda son olarak EYT’lilere verdiği sözleri tutan ve arkalarında durduğunu defalarca ispatlayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ziyaret edildi.

EYT Federasyonu Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak, yönetim kurulu, EYT SYDD başkan ve yöneticilerinin yer aldığı ziyarette, Yavaş’a miting davetiyesi takdim edildi.

Özüpak, yaptığı paylaşımda, “15 Mayıs 2022 Maltepe Miting davetiyemizi; Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş' a sunduk” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.