Bizim Ankara

Ertan Işık’tan Murat Köse'ye: Yeminle Sen Tıbbın Konususun

Ankara

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Murat Köse’nin, CHP Çankaya Belediye Meclis Üyesi Yaşar Neslihanoğlu’nu dövdürmekle suçladığı ABB Meclis Üyesi Ertan Işık, Murat Köseye sert yanıt verdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Murat Köse’nin, CHP Çankaya Belediye Meclis Üyesi Yaşar Neslihanoğlu’nu dövdürmekle suçladığı ABB Meclis Üyesi Ertan Işık iddialara sert yanıt verdi. Söz alan Ertan Işık şu ifadelere yer verdi: 

“Demiş ki birini dövdürdüm. Kim dövmüş? Elinde kasetler, kayıtlar varmış. Sen haysiyetli bir insansan neden savcılığa gitmiyorsun? Burası mı bunun yeri? Devletin üst yerlerinde dinletiyormuş bizi. Benim telefon numaram, ilk aldığım neyse bu. İstediği kadar dinletsin. Bizim Allah’a hamdolsun vatana, millete, kriminal işlere bulaşmış hiçbir insanla irtibatımız dahi olmaz.”

Murat Köse’ye “gel savcılığa gidelim” çağrısında bulunarak hodri meydan diyen Ertan Işık sözlerine şöyle devam etti:

"Grup Başkan Vekili olduğu günden beri provokasyonunu sürdürüyorsun. Neymiş Ertaş Işık Belediyenin şirketinden kendisine daire almış. Benim böyle bir dairem varsa, almış isem, bırak beni birinci derece yakınlarım almışsa namusum şerefim haysiyetim üzerine yemin ediyorum ve görevimden de istifa edeceğim. Bunu ispat edemezsen sen de namuzsuzsun, haysiyetsizsin. Geçmişleri çok karanlık. Sizi kaçtığınız yere kadar kovalayacağız. Allah'a hamdolsun kriminal işlere bulaşmış hiçbir irtibatımız dahi olmaz.

Buradan şerefim ve namusum üzerine ben yemin ederek, kendisine bir çağrıda bulunuyorum. Buna yüreğinin yetmeyeceğini de biliyorum. Benimle birlikte yarın savcılığa gidelim mi? Ama öyle bir şey yapamaz. Yüreği de yetmez.

Son 10 yıllık HTS kayıtlarımızı bir çıkaralım. Kimlerle görüşmüşüm? Bu kimlerle görüşmüş? Bak iddia ediyorum altını çizerek, bunun kalibresinde biriyle görüştüysem bile bedelini ödemeye hazırım. Bu herkesin geçmişini sorguluyor. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin suç kabul ettiği bir tarih var. Devletimiz ne dedi; 17-25 kriter. Sen hangi yüzle gelip bu kürsüden konuşuyorsun? 17-25'ten sonra sen "zaman.com.tr"nin paylaşımını yaptın. Ben senden şüpheleniyorum sen kripto musun? Allah'a yemin olsun ki bu arkadaş tıpbın konusudur" şeklinde konuştu. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.