Bizim Ankara

Ertan Işık’tan ABB İle İlgili İddialara Net Cevap

Ankara

AKP Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan’ın Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde işten çıkarmalarla ilgili iddialarına, CHP Etimesgut Belediye Meclis üyesi Ertan Işık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda rakamlarla yanıt verdi.

AKP Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, geçtiğimiz günlerde Ankara Masası’na konuk olmuş ve Ankara Büyükşehir Belediyesi ile ilgili iddialarda bulunmuştu.

Özcan, Mansur Yavaş’ın Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına seçilmesinin ardından ‘bir diyet ödeme gibi bir şey var’ ifadesini kullanarak yaklaşık 3 bin kişinin işten çıkarıldığını iddia etti.

Bu iddialara yanıt ise CHP Etimesgut Belediye Meclis üyesi Ertan Işık’tan geldi.

Ertan Işık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda, Hakan Han Özcan’ın açıklamalarının videosunu da ekleyerek 4 mesaj yayınladı.

İşte Ertan Işık’ın paylaşımları:

“Sizin seçimden sonra kendi belediyelerinize götürdüğünüz 1355 personel sizi mahcup etti galiba onları da geri çağıracağız.” 



“Yine bu iddia ettiğiniz rakamlar içinde 23 kişi askere gitmiş derhal geri çağracağız 10 çalışan tutuklanmış onlara da genel af isteyeceğiz siz rahat olun”

“Sayın başkanım bu sayının içinde 67 vatandaşımızda vefat etmiş bunlarında vefatına engel olamadığımız için biz özür diliyoruz.”


“Bizim ülkemizde işsizlik problemi kalmadı 601 çalışanımız emekli oldu onları da yüksek maaşla artık size ait kurumlara yerleştirme zahmetine katlanırsanız müteşekkir oluruz.” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.