Bizim Ankara

Ertan Işık'tan, Murat Köse'ye Sert Yanıt

Ankara

ABB Meclis Toplantısı Nisan Ayı 5.Birleşimi hararetli tartışmalara sahne oldu. ABB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse'nin, 'Yavaş'ın Kabilesi' iddialarına ABB Meclis Üyesi Ertan Işık sert yanıt verdi. Işık, "Çamaşırlar ortaya dökülünce, bu arkadaşın çok zoruna gitti. Bu arkadaşın gerçekten bir paralel yapılanması var. Devletin dahi üniter yapısını tehlikeye atacak ciddi bir yapılanma içerisinde" diye konuştu.

ABB Meclis Toplantısı Nisan Ayı 5.Birleşimi hararetli tartışmalara sahne oldu. 

AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse, "Yavaş'ın Kabilesi" şeklinde iddialarda bulununca söz alan ABB Meclis Üyesi Ertan Işık'ın, Murat Köse ile ilgili açıklamaları gündeme bomba gibi düştü.

ABB Meclis Üyesi Ertan Işık, konuşmasına "Kişilik haklarımıza bugün tecavüz edildi" diyerek başladı.

Gündeme getirilen konuların arka planını Ankaralıların bilmesi için söz aldığını ifade eden Işık, "Lafa bakarım laf mı diye, söyleyene bakarım adam mı diye?" cümlesiyle Murat Köse'yi hedef aldı.

Işık konuşmasına şöyle devam etti:

"Geçen ay Mamak Meclisi'nde bir CHP'li arkadaşımız çıktı, bu arkadaşın birinci derecede, akrabalarının nasıl Belediyeyi kuşattığını ifşa etti. Bu çamaşırlar ortaya dökülünce, bu arkadaşın çok zoruna gitti. Bu arkadaşın bir paralel yapılanması var. Bu yapılanmanın da devletin dahi üniter yapısını tehlikeye atacak ciddi bir yapılanma içerisinde. Mamaklılar da biliyor zamanı gelince Mamak halkına buradan tekrar ifşa edeceğiz."

"AK PARTİLİ ÜYE MAMAK'I SOYDUNUZ DİYOR"

ABB Meclis Üyesi Ertan Işık, Meclis toplantısında üyelere kürsüden bir video izletti.

Mamak Belediye Meclisi Ak Parti Üyesi Esra Yılmaz Aksoy'un istifasını hatırlatan Işık, "Bu hanımefendi, sayın Köse ile ilgili 14 sayfa savcılığa dilekçe verdi. Verdiği dilekçede söylüyor. Akraba çetelerinizle, sizin iş adamlarınızla Mamak'ta bir çete kurdunuz ve Mamak'ı soydunuz diyor. Ben demiyorum, Meclis üyesi kardeşimiz diyor. 14 sayfa şikayet dilekçesi, ne yaptı bu zat? Gitti hanımefendiye yalvar yakar partiye geri aldı. Partiye almasının tek bir sebebi vardı, bu şikayet dilekçesini geri çektirmek. Ben daha önce bu kürsüden kendisinin gece yarılarında HADEP'li milletvekilleriyle yapmış olduğu konuşmaları buradan ilan ettiğmde beni mahkemeye vereceğini söylemişti. Hala bekliyorum bana bir tebligat gelmedi. "Eğer paralel yapılanma, çete herhangi bir kabile yönetimi arıyorsan aynaya bakacaksın."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.