Bizim Ankara

Ertan Işık'tan Murat Köse'ye: Çatlayacak Ar Damarı Yok

Ankara

ABB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse'nin, Servet Avcı'nın yazdığı 'Serpico' yazısına ilişkin iddialarına ABB Meclis Üyesi Ertan Işık sert yanıt verdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı'nda AKP Grup Başkanvekili ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse ile Meclis Üyesi Ertan Işık arasında 'Serpico' tartışması yaşandı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın danışmanı Servet Avcı'nın bir gazetede kaleme aldığı 'Serpico' adlı köşe yazısında ABB'deki olumsuzlukları dile getirdiğini öne süren Murat Köse'ye, Ertan Işık yanıt verdi.

Köse'nin üslubunun meclis toplantılarına yakışmadığının altını çizen Işık, "gelinen nokta içler acısı" yorumu yaptı.

"BU ADAM FİTNEMATİK"

Işık, Köse'nin iddiaları üzerine şöyle konuştu:

"Bu adam fitnematik. Burada diline dolamış. Fitne çıkartmak için bizim arkadaşlarımızın üzerinden aslı astarı olmayan bir sürü hezeyanda, beyanda bulunuyor. Mesela Serpico'yu yazan Servet Avcı ayın 25'inde buna ne yazmış biliyor musunuz? 'Karakter kaybından insan ölmüyor. Kendi yazımı paylaşmak pek adetim değil. Ama sen bunu hakettin bak küçük tetikçi Murat. Sana iddialarını ispatlayamazsan alçaksın, şerefsizsin, namussuzsun demiyeceğim. Çünkü israfa girer.' "

Servet Avcı'nın da iddiaları yalandığını hatırlatan Ertan Işık, Murat Köse'nin bu tavrının altında Mamak Belediye Meclis Üyesi Esra Yılmaz'ın, Köse'ye ilişkin iddiaları olduğunu söyledi."Murat Köse'nin dengesini Esra Yılmaz'ın savcılığa verdiği dilekçe bozdu." dedi.

"ESRA YILMAZ'IN SAVCILIĞA VERDİĞİ DİLEKÇE DENGENİZİ BOZDU"

Işık, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bunun dengesini ne bozdu biliyor musunuz? Esra Yılmaz diye bir hanımefendi var, bunun meclis üyesi. 14 sayfa savcılığa dilekçe verdi. 'Sen belediyeyi soydun'. Keşke 'belediyeyi soydun' dese 'garip gulebanın bağış paralarını çaldın' dedi. 14 sayfa dilekçe verdi. dilekçe bende mevcut. Bunun hezeyanı ne? Bu 17-25'ten sonra FETÖ paylaşımları yaptı. Bunu ifşa ettik. Bu adam geceleri HADEP'li milletvekilleriyle yazıştı bunu ifşa ettik ya bunun içine bunlar oturdu. Kuyruk acısı var. Bu arkadaşta üslup da yok, haya da yok. Bundan sonra senin ortağın olan şu anda şirketin genel müdürü ve abilerinin işlerini takip ettiklerini de deşifre etmek bizim boynumuza borç. O kadar acz içindesin ki kendi ilçe başkanını mahkemeye verdin ve daha sonra ne dedin; '50 kişinin içerisinde ilçe başkanının olduğunu bilseydik böyle bir hataya düşmezdik.'

"SAVCILIĞA MÜRACAAT ETTİN Mİ?"

Sana soruyorum; Esra Yılmaz ile ilgili savcılığa müracaat ettin mi? 14 sayfa verdiği dilekçeyi geri çektirmek için Esra Hanım'a hangi lobilerle baskı yaptırdın? Bunları gel bir açıkla. Bundan sonra her meclis toplantısına Esra Hanım'ın sana diyor ya 'akraba çetelerinle, teşkilat üstü iş adamlarınla seni başbaşa bırakıyorum' dediği konuşmayı buradan her Meclis'te dinleteceğim."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.