Bizim Ankara

DP'li Gençlerden Mansur Yavaş'a Teşekkür

Ankara

Ankara'da öğrenci abonman kartlarının EGO bünyesindeki toplu ulaşım araçlarından sonra Başkentray’da da kullanılabileceği açıklaması gençleri sevindirdi. Demokrat Parti Ankara İl Gençlik Kolları'ndan Yavaş'a teşekkür mesajı geldi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, öğrenci abonman kartlarının EGO bünyesindeki toplu ulaşım araçlarından sonra Başkentray’da da kullanılabileceği müjdesini verdi.

Bu haber gençleri sevindirdi. Demokrat Parti Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı Tolga Uslu uygulamanın öğrenciler tarafından sevinçle karşılandığını belirtti. 

Uslu, şu açıklamayı yaptı:

"Ankara’da öğrenci abonmanlarının Başkentray’da geçerli olmasını memnuniyetle karşılıyoruz. Öğrenci arkadaşlarımızın ulaşım başta olmak üzere beslenme, barınma, kültürel ve sosyal faaliyet ağlarına erişimlerinin daha ucuz olmasının her platformda savunucusu olmayı sürdüreceğiz."

Ankara’da öğrenci abonmanlarının Başkentray’da geçerli olmasını memnuniyetle karşılıyoruz.

Öğrenci arkadaşlarımızın ulaşım başta olmak üzere beslenme, barınma, kültürel ve sosyal faaliyet ağlarına erişimlerinin daha ucuz olmasının her platformda savunucusu olmayı sürdüreceğiz.

— Tolga Uslu (@tolgaussluu) April 14, 2022


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.