Bizim Ankara

CHP'li Neslihanoğlu: Halkın Mansur Başkan'a İlgisi İktidarı Rahatsız Ediyor

Ankara

ABB Meclis Toplantısı Mart Ayı birinci birleşiminde Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı eleştiren AK Parti Sincan Belediye Meclis Üyesi Bekir Yıldız'a cevap, ABB Meclisi CHP Grup Başkanvekili Yaşar Neslihanoğlu'ndan geldi.

AK Parti Sincan Belediye Meclis Üyesi Bekir Yıldız, Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı Mart Ayı birinci birleşiminde ABB Başkanı Mansur Yavaş hakkında eleştirilerde bulundu.

Gündem dışı söz talebi alan AK Partili Yıldız'a cevap, ABB Meclisi CHP Grup Başkanvekili Yaşar Neslihanoğlu'ndan geldi. 

“Mansur Yavaş Millet İttifakı'nın CHP'li belediye başkanıdır”

CHP’li ve İYİ Partili meclis üyeleri Yıldız’a büyük tepki gösterdi. ABB Meclisi CHP Grup Başkanvekili Yaşar Neslihanoğlu konuşmasında, “Belediye başkanının sokaktaki başarısı, halkın ilgisi sizleri son derece rahatsız ediyor. Bu sevgi daha da artacak, daha da rahatsız olacaksınız” yanıtını verdi.

Yaşar Neslihanoğlu şu ifadeleri kullandı:

“Burada Ankara dışında genel siyaset konuşuyorsunuz. Bekir Bey duruyor duruyor sahneye çıkıyor. 2 yıl önce Ankara halkının oylarıyla seçilmiş Başkent'in Belediye Başkanına yaptığı saygısızlıkları devam ettirmeye çalışıyor. Arkadaşlar bu belediye başkanı yüzde 55'e yakın oy alarak ABB'nin Başkanı seçilmiştir. Bunu bir kere sindireceğiz, kabul edeceğiz. Bunun başka yolu yok. Bu belediye başkanının sokaktaki başarısı, halkın ilgisi sizleri son derece rahatsız ediyor. Ben bunun farkındayım. Bu sevgi daha da artacak, daha da rahatsız olacaksınız. Ben bunu da görüyorum. Mansur Yavaş Millet İttifakı'nın CHP'li belediye başkanıdır. Bunu gerek İYİ Parti, SP, CHP bütün organlarıyla, örgütleriyle, teşkilatlarıyla belediye başkanımızı sahiplenmiştir ve her zaman da sahip çıkacaktır. Bunu bir kere bilin.”

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.