Bizim Ankara

CHP'li Demir'den Köse'ye: İftira Atmaktan Başka Bir Şey Yapmıyor

Ankara

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi Haziran Ayı Meclis Toplantısı'nda söz alan CHP Mamak Belediye Meclis Üyesi Haydar Demir, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni eleştiren ABB AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse'ye sert yanıt verdi. 

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi Haziran Ayı Meclis Toplantısı'nda söz alan CHP Mamak Belediye Meclis Üyesi Haydar Demir, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni eleştiren ABB AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse'ye sert yanıt verdi. 

Demir, Köse'nin siyaset yaparken iftira attığını, saldırdığını, kişilerin hak ve onurlarına dil uzattığını belirterek kendisini sert bir dille eleştirdi. CHP'li Demir, "Murat Köseyi tanımanıza gerek yok. Murat Köseyi dinlerseniz, izlerseniz kesinlikle ondan iğrenirsiniz. Siyaset yaparken insanlar siyaset yaptığı arkadaşlarına karşı söyleyecek laf bulamazlarsa karşılıklı olarak tartışılabilir, insanların iddiaları olabilir. Eğer insan karşısındaki insana söyleyecek laf bulamamışsa Murat Köse gibi yaparak iftira atar, saldırır, kişisel hak ve hürriyetlere, kişisel onurlarına dil uzatır. Murat Köse bunun bir örneğidir. Bana şahsımla ilgili söyleyecek laf bulamayınca iftira atıyor. iftiranın sahibi bu müfteri ile ilgili hakkında suç duyurusunda bulundum" dedi. 

"SİYASETİN SEVİYESİ MURAT KÖSE VARSA DÜŞÜYOR"

CHP'li Haydar Demir, Köse'nin Ankaralılar için hiçbir öneride bulunmadığını, tek görevinin dedikodu yapmak olduğunu iddia ederek sözlerine şöyle devam etti: 

"Ben daha önce bir tespitte bulunarak Murat Köse birisine iftira atıyorsa mutlaka bununla ilgili bir defosu vardır demiştim. Bu konuyla ilgili defosunu, Mamak AK Parti Meclis Üyesi Sayın Esra Yılmaz defalarca söyledi. Yine kendi belediyesiyle ilgili savcılığa suç duyurusunda bulundu. Savcılığa sunulan dilekçenin içeriğini okumasını diliyorum. Okumadı mı? Okudu. Bilmiyor mu? Biliyor. Ne diyor Sayın Esra Yılmaz, "Akraba çeteleri ile, üstün iş adamları arkadaşlarıyla Mamak'ı ne hale getirdi" diyor. Bunları biz mi söylüyoruz, bu tespitleri biz mi yapıyoruz? Senin belediye Meclis üyen yapıyor. Halen de AK Parti Mamak İlçe Meclis Üyesi. Murat Köse her bu kürsüye geldiğinde inanın dedikodudan başka bir şey yapmıyor. Zaten görevi de bu. Kendisinden Başka bir şey beklemiyoruz. Geliyor AK Parti Grubunu, diğer parti gruplarını provoke ediyor. Ankaralılar için bir öneride bulunmasını da beklemiyoruz. Fakat İftira atmasın, insanların onurlarına, şahsiyetlerine dil uzatmasın, dili pis bir dildir. Birileri kendisine haddini bildirecek. Kendisiyle ilgili savcılığa suç duyurusunda bulundum. Siyasetin seviyesi Murat Köse varsa düşüyor. İnsan kendi belediye meclis üyesi için sarf ettiği sözlerden biraz utanır."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.