Bizim Ankara

CHP'li Demir'den Köse'ye: Her Zaman ki Gibi Tuzla Buz Oldunuz

Ankara

CHP Mamak Meclis Üyesi Haydar Demir, ABB Meclisi'nde çıkan gerginlikte AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse'nin korumasının yanında olduğunu söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı 1. Oturumu'nda yaşanan gerginliğe ilişkin CHP Mamak Meclis Üyesi Haydar Demir, bir detaya dikkat çekti.

CHP Mamak Meclis Üyesi Haydar Demir, AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse'nin koruma polisinin genel kurula girdiğini söylerek "Sayın Köse'nin yanında Meclis Genel Kurulu'nda olmaması gereken bir arkadaş vardı. Acaba bu kimdi? 25 tane Belediye Başkanımız var, ilçe belediye başkanımız var, meclis üyelerimiz var aramızda, iş adamlarımız var. Hiç birisinin ben koruma polisiyle meclise girdiğini görmedim. Murat Köse bir konuda sizi suçlamışsa bilin ki o konuda deafosu vardır. Sayın Köse koruma polisiniz acaba Meclis Genel Kurulu'nda ne yapıyordu? Devletin polisi, belediye Meclis üyelerinden, belediye Meclis üyelerini mi koruyacak? Sayın Murat Köse buna cevap vermenizi istiyorum. Koruma polisiniz hemen yanında. Belinde silahı, sayın Murat Köse, koruma polisi ile gelmiş genel kurula. Sayın Köse tuzla buz oldunuz her zamanki gibi" dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.