Bizim Ankara

Başkent'te Yeni Yıl Heyecanı Başladı

Ankara

Yılbaşına sayılı günler kala Ankara'da düzenlenen fuarda hediyelik eşya ve yöresel ürünler görücüye çıktı.

Yılbaşının yaklaşması nedeniyle hediyelik eşya telaşı başladı. Ankara'da düzenlenen hediyelik eşya fuarında; ülkenin farklı bölgelerinden gelen birçok ürün, görücüye sunuldu. ATO Fuar Alanı’nda düzenlenen fuarda hediyelik eşya ve yöresel ürünlerin sergilendiği birçok stant bulunuyor. Hediyelik eşya fuarında ziyaretçiler; yöresel lezzetlerden hediyelik eşyalara birçok ürünü bulunabiliyor.

Trabzon’dan getirdiği yöresel ürünleri standında tanıtan Volkan Birinci, “Trabzon tereyağını çoğunluklar tercih ediyorlar. Tereyağımızı zaten çok kişi duymuştur. Yoğurttan olsun sütten olsun yani yayıktan, köyden topladığımız yağlar. Bir köyden toplama şansımız zaten yok bunları. Sizler için toplayıp getiriyoruz buraya” dedi.

Fuarda dikkat çeken isimlerden birisi olan Senegalli Ebubekir Sow ise; yöresinin ürünlerini tanıttığı fuarda, taleplerin artmasını umduklarını söyledi. Sow, “Burada Afrika ürünleri satıyoruz. Afrika yöresel ürünleri, el yapımı ürünler. İnşallah talep olacak. Yeni açıldı, müşteriler yeni yeni geliyor. Bekliyoruz, umudumuz var çünkü ürünler güzel. Organizasyona her sene katılıyoruz memnunuz” diye konuştu.
Fuarı ziyaret eden Memnune Şahin ise, “Güzel bir ortam, atmosfer çok hoş, katılım da güzel. Artık devamlı geleceğimi düşünüyorum. Girişimci kadınları özellikle değerli buluyorum. O kadar çok kadın girişimci arkadaşımız var ki görünce hem çok şaşırdım, hem çok mutlu oldum. Hepsini bence desteklemek gerekiyor” şeklinde konuştu.

Fuar alanında yapılan renkli gösteriler ise katılımcıların coşkulu anlar yaşamasına neden oldu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.