Bizim Ankara

ATO, Ankara'nın Turizm Potansiyelini Tanıtacak

Ankara

Ankara Ticaret Odası (ATO), Travel Expo Ankara 6'ıncı Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda Ankara'nın turizm potansiyelini tanıtacak.

Ankara Ticaret Odası (ATO) üyeleri, Travel Expo Ankara 6'ıncı Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda Ankara'nın turizm potansiyelini tanıtacak.

Türkiye'nin turizm değerlerinin sergilendiği turizm buluşması "Travel Expo Ankara 6'ıncı Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı" Başkent'in turizm potansiyelini dünyaya tanıtmaya devam ediyor. 19 Kasım'a kadar ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezi'nde ziyarete açık olan fuarda Ankara Ticaret Odası (ATO), kurduğu stantla "Kongre ve Ziyaretçi Bürosu" markası altında Ankara'nın turizm potansiyelini, "Health Ankara" markası altında da sağlık turizmi potansiyelini tanıtacak.

Ankara Ticaret Odası'nın alanlarında öncü iş insanlarından oluşan Yönetim Kurulu Üyeleri ile Meclis-Komite Üyeleri, fuar kapsamında gerçekleşecek oturumlarda dinleyicilerle bir araya gelerek, Ankara'nın turizm potansiyelini ve kendi sektörlerinin turizmden aldığı etkiyi değerlendirecek.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.