Bizim Ankara

AŞTİ'de Ara Tatil Öncesi Yoğunluk

Ankara

Ankara Şehirler Arası Otobüs Terminali AŞTİ'de, yurt genelinde ilköğretim ve ortaöğretim okullarında ara tatil öncesi son ders zilinin çalmasıyla yoğunluk yaşanmaya başladı.

AŞTİ'DE YOĞUNLUK BAŞLADI

Ankara Şehirler Arası Otobüs Terminali'nde (AŞTİ), yurt genelinde ilköğretim ve ortaöğretim okullarında ara tatil öncesi son ders zilinin çalmasıyla yoğunluk yaşandı.

Ankara Şehirler Arası Otobüs Terminali'nde (AŞTİ), yurt genelinde ilköğretim ve ortaöğretim okullarında ara tatil öncesi son ders zilinin çalmasıyla yoğunluk yaşandı.İlk ve ortaöğretim öğrencileri, 2021-2022 eğitim öğretim yılında 15-19 Kasım tarihlerinde uygulanacak ilk ara tatili kapsamında, bugün son ders zili çaldı.

İl dışında tatilini çocuklarıyla geçirmek isteyen aileler, AŞTİ'de yoğunluk oluşturdu.

Yetkililer, okulların kapanmasıyla yaşanacak yoğunluğa yönelik gerekli önlemleri aldıklarını, seyahat etmek için gelen yolcuların ısı ölçer testinden geçtikten sonra terminale alındığını bildirdi.

BİLET ALIMLARINDA HES KODU VE PCR TESTİ İSTENİYOR

Otobüslerde yolculuk öncesinde ısı ölçerler ve dezenfekte işlemler uygulanırken, bilet alımlarında PCR testi, HES kodu gibi sorgulamalar isteniyor.

Ancak AŞTİ'de asıl yoğunluğun yarın yaşanması bekleniyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.