Bizim Ankara

"Ankara'yı Rant Çetelerinin Elinden Kurtaran Mansur Yavaş'ı Selamlıyorum"

Ankara

Türkiye Büyük Millet Meclisinin 11'inci Birleşiminde söz alan MHP Ankara Milletvekili Mevlüt Karakaya, Ankara'nın 5 yıl kaybettiği şeklindeki eleştirisine CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba sert yanıt verdi. Ağbaba, "Ankara'yı rant çetelerinin elinden kurtaran ve tekrar milletin başkenti yapan Mansur Yavaş'ı buradan selamlıyorum." dedi.

MHP Ankara Milletvekili Mevlüt Karakaya, Türkiye Büyük Millet Meclisinde yaptığı konuşmada Ankara'nın sorunlarına ilişkin görüşlerini dile getirdi.

Karakaya şöyle konuştu:

"Ankara'mız metropol Ankara ve kırsal Ankara olarak maalesef beş yılını kaybetmiştir. Bugün kırsal Ankara'ya baktığımızda Ankara'yı çevreleyen, önemli ölçüde kırsal niteliği taşıyan bu bölgelere Ankara'dan maalesef bir can suyu dahi gitmemektedir. Geçen yıllarda Ankara'ya, kırsal Ankara'ya dağıtılan, sözüm ona çiftçilerin desteklenmesi için verilmiş olan tohumların ifade edilenden, etiketlenenden başka tohumlar olarak ortaya çıkması gerçekten Ankaralıları ciddi bir şekilde sıkıntıya sokmuştur. Dolayısıyla metropol Ankara beş yılını kaybetmiştir. Metropol Ankara, siyasi Ankara derdine düşmüştür, siyasi Ankara hevesinde metropol Ankara'ya ve Ankaralılara bir beş yıl kaybettirmiştir."

Bu konuşmanın ardından söz alan CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Mevlüt Karakaya'nın eleştirilerine karşılık şu yanıtı verdi:

"Ankara'yı rant çetelerinin elinden kurtaran, Ankaralıların parasını dinozora harcayan bir çeteden kurtaran ve Ankara'yı tekrar milletin başkenti yapan Mansur Yavaş'ı buradan selamladığımı ifade etmek istiyorum."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.