Bizim Ankara

Ankara Halk Ekmek, Başkentten de Deprem Bölgesine 200 Binden Fazla Ekmek Sevk Etti

Ankara

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 16 kişilik ekibi ile Hatay ve Elbistan’da kurduğu mobil fırınlarda depremzedeler için ekmek üreten Ankara Halk Ekmek, başkentten de bölgeye 200 binden fazla ekmek sevk etti.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 16 kişilik ekibi ile Hatay ve Elbistan'da kurduğu mobil fırınlarda depremzedeler için ekmek üreten Ankara Halk Ekmek, başkentten de bölgeye 200 binden fazla ekmek sevk etti.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından teyakkuza geçerek çalışmalara başlayan Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Ankara Halk Ekmek ve Un Fabrikası, afet bölgeleri Hatay ve Maraş'ın Elbistan ilçesinde ekmek üretimine başladı. Başkentten ise her iki bölgeye 200 binden fazla ekmek depremzedeler için gönderildi. Ankara Halk Ekmek, sosyal medya hesapları üzerinden şu paylaşımı yaptı:

"Mobil Ekmek Fırınlarımız Hatay ve Elbistan'da depremzedelerin yaralarını bir nebze de olsa sarabilmek için canla başla ekmek üretimi gerçekleştiriyor. Halk Ekmek Fabrikamız da tam kapasite ekmek üretiyor. Fabrikamızda ürettiğimiz ekmekleri deprem bölgesine ulaştırıyoruz."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.