Bizim Ankara

Ankara Büyükşehir, 7 Başkent Marketle Tüketicinin Yanında

Ankara

Mazot, gübre, tohum, fide destekleriyle üreticinin yüzünü güldüren ABB, 'Başkent Market'ler aracılığıyla da hem yerli üreticinin hem tüketicinin yanında.

Bugün dek nohut, mısır, yonca, domates, biber, buğday, arpa, mazot ve gübre destekleri ile üreticilerin yanında olan Ankara Büyükşehir Belediyesi, tüketiciyi de sosyal destekleri ile hayat pahalılığına karşı korumaya çalışıyor.

Başkent Kartlar aracılığıyla yapılan desteklerin yanı sıra kaliteli ve ucuz ürünlerin alınabileceği 'Başkent Market'lerde, her türlü ihtiyaca yönelik ürün satışa sunuluyor.

Yerli üreticiden alarak, 'Başkent Market'lerde satışa sunup, üretime destek olduklarını hatırlatan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından bir video yayınlayarak Ankaralıları, bu marketlerden alışveriş yapmaya çağırdı.

Yavaş mesajında; "Kentimiz genelinde açtığımız Başkent Market şubelerinde yerli üreticilerimizden aldığımız ürünleri sizlerle buluşturuyor, ekonomik sıkıntılarla boğuşan üreticimize nefes olmaya çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Ankara genelinde şimdilik Batıkent, Dışkapı, GİMAT, Mamak, ASKİ, Kızılay ve Etimesgut olmak üzere 7 noktada hizmet veren Başkent Marketlerin adreslerine buradan ulaşabilirsiniz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.