Bizim Ankara

Altındağ'da Çıkan Kavgada Emirhan'ı Öldüren Katilin İlk İfadesi Ortaya Çıktı

Ankara

Ankara Altındağ ilçesinde Emirhan Yalçın'ı çıkan kavgada bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan 26 yaşındaki Yahya Abdo'nun emniyette verdiği ifadesi ortaya çıktı. Abdo'nun ifadesinde, "Bir anda tartışmaya başladık. Kavga edince bıçağı kullandım. Çok pişmanım" sözlerine yer verdiği öğrenildi.

Altındağ ilçesinde 18 yaşındaki Emirhan Yalçın'ın yabancı uyruklu grup ile çıkan kavgada bıçaklanmasının ardından mahalle sakinleri sokağa dökülmüş ve gergin anlar yaşanmıştı. Yalçın'ın hastanede hayatını kaybetmesinin ardından gerginlik daha da tırmandı ve dün gece vatandaşlar yeniden hareketlendi. Yabancı uyrukluların dükkan ve iş yerlerine zarar veren vatandaşları polis güçlükle sakinleştirdi.

"ÇOK PİŞMANIM"

Yalçın'ı bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Yahya Abdo'nun (26) ifadesi ortaya çıktı. Yahya Abdo'nun ifadesinde "Daha önce görmediğim Emirhan'la parkta aniden tartışmaya başladık. Sonra kavga edince parkta bulduğum bıçak ile Emirhan'a vurdum. Daha sonra panik yaparak kaçtım. Bu suçu işlediğim için çok pişmanım" dediği öğrenildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.