Bizim Ankara

AK Parti'li Ayık'ın Eleştirilerine Ertan Işık'tan Yanıt

Ankara

Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık'ın ASKİ'ye yönelik eleştirilerine, İYİ Parti Meclisi Üyesi Atilla Çelik ve CHP Meclis üyesi Ertan Işık yanıt verdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı’nda Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık Ankara'daki su faturalarıyla ilgili ASKİ ve Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni eleştirdi.

Hilal Ayık, Mansur Yavaş’ın 2014 ve 2019 yıllarındaki suya indirim sözlerine değinerek, "Sayın başkan seçimlerden sonra iradesini kudretini mi yitirdi?" dedi.

İYİ Parti Meclisi Üyesi Atilla Çelik, Ayık'a sosyal medyadan seslenerek "Sayın Hilal Ayık hanımefendiye soruyorum dolar o gün kaç TL idi? Doğalgaz, elektrik, mazot zamları ve en önemlisi ise TEFE TÜFE'ye göre fiyat artışları ABB Meclisinden oy birliği ile geçti hatırlatayım."ifadelerini kullandı. 

CHP Meclis üyesi Ertan Işık'ta Hilal Ayık'a cevap vererek "CHP ve İYİ Parti'yi bırak MHP bile oy verse salt çoğunluğu elinde bulunduran AK Parti çekimser kalarak zammın geçmesini sağlamıştır. Şimdi anlaşılıyor ki Ankara halkına tuzak kurulmuş zamma Ak Parti ret verseydi geçmesi mümkün olmazdı. Ankaralılar nasıl bir muhalefet var görmeli" şeklinde paylaşımda bulundu. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.