Bizim Ankara

AGEYV Gönüllüleri, Koruma Altındaki Çocuklarla Piknikte Buluştu

Ankara

Akın Global Eğitim ve Yardım Vakfı (AGEYV) gönüllüleri “Minik Arkadaşımla Bir Gün” projesi kapsamında koruma altındaki çocuklarla piknik yaptı,

Akın Global Eğitim ve Yardım Vakfı (AGEYV), “Minik Arkadaşımla Bir Gün” projesi kapsamında Ankara Çocuk Evleri’nde koruma altında olan çocuklarla her ay farklı bir etkinlik düzenliyor.

Temmuz ayında çocuklarla birlikte oyun salonu, sinema ve hamburger etkinliği yapan AGEYV, ağustos ayındaki etkinliğinde çocukları akvaryuma götürerek köpekbalığı, vatoz balığı gibi büyük balıkların dalgıçlar tarafından beslenmesini ve çeşitli hayvanları görme fırsatı sağlamıştı.

Eylül ayında ise okullar açılmadan hemen önce piknik etkinliği düzenlendi.

AGEYV gönüllüleri, çocuklarla birlikte Ahlatlıbel Tesisleri’nde ip atlayarak, top oynayarak ve çuval yarışı yaparak keyifli bir gün geçirdi.

Gönüllüler aynı zamanda çocuklarda sorumluluk bilincinin oturmasına yardımcı olmaya, çevre bilinci kazandırmaya ve hayal gücünü geliştirmeye yönelik çeşitli drama atölyeleri de düzenledi.

Günün sonunda doğum günü olan çocuklarla birlikte pasta üflendi.

Her ay birbirinden farklı etkinliklerle Ankara Çocuk Evleri çocuklarına farklı bir gün yaşatmayı amaçlayan AGEYV, bu etkinliklere katılmak ve vakıf hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyenleri www.ageyv.org.tr adresini ziyaret etmeye ve sosyal medya hesaplarını takip etmeye davet ediyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.