Bizim Ankara

ABB'nin Uygun Fiyatlı Et Satışı Bugün Çubuk ve Akyurt'ta

Ankara

Başkent Mobil Market, 26 Mart Salı (bugün) Çubuk Atatürk Parkı yanında 15.00-18.00 saatleri ile Akyurt ilçe merkezinde 10.00-14.00 saatleri arasında et satışı yapacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), yüzde 100 yerli besi hayvanlarından elde ettiği taze, hijyenik ve uygun fiyatlı et ürünlerini, Başkent Market şubeleri ve ilçe ilçe gezen Başkent Mobil Market otobüsü aracılığıyla vatandaşlara ulaştırmayı sürdürüyor. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, zorlu ekonomik koşullarda Başkentlilerin yanında olmayı sürdürüyor. Vatandaşların taze, güvenilir ve hijyenik koşullarda uygun fiyatlı gıdaya ulaşması amacıyla hizmet veren 7 Başkent Market ve Başkent Mobil Market otobüsle, Ramazan ayı sonuna kadar uygun fiyatlı et satışı uygulaması devam ediyor. 

Kızılay, Batıkent Atlantis, Etimesgut, ASKİ, Şafaktepe, Ankara Büyükşehir Belediyesi ve GİMAT olmak üzere toplam 7 Başkent Market şubesinde gerçekleştirilen uygun fiyatlı et satışına ek olarak çevre ilçelerde de Başkent Mobil Market aracılığıyla etler vatandaşlara ulaştırılıyor.

Başkent Mobil Market 26 Mart Salı (bugün) Çubuk Atatürk Parkı yanında 15.00-18.00 saatleri ile Akyurt ilçe merkezinde 10.00-14.00 saatleri arasında hizmet verecek.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.