Bizim Ankara

ABB'nin Kar Takip Sitesi İzlenme Rekoru Kırdı, Ankara Özlemine Çare Oldu

Ankara

ABB'nin kar küreme çalışmalarını araç kameralarından canlı yayınladığı web sitesi, sadece Türkiye'den değil, dünyanın farklı yerlerinden de takip ediliyor.

ABB'NİN KAR TAKİP SİTESİ İZLENME REKORU KIRDI

Ankara Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Gökhan Özcan, belediyenin karla mücadele çalışmalarının canlı olarak izlenebildiği sistemin dünyanın pek çok farklı noktasından izleyiciler tarafından kullanıldığını anlatmak için esprili bir sosyal medya mesajı paylaştı.

Twitter hesabından Survivor göndermesi yapan Özcan mesajıda "Ankara’da karla mücadelede Survivor tarzı atraksiyonlar bekleyenlerin hayalleri suya düştü. Geriye Survivor ekibinin Dominik’ten Ankara’daki karla mücadele ekiplerini canlı izlediği görüntüler kaldı." dedi. 

KARLA MÜCADELE SİTESİ, ANKARA ÖZLEMİNE ÇARE OLDU

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin karla mücadele çalışmalarının canlı olarak izlenebilmesi için kurulan https://kartakip.ankara.com.tr/ web sitesi sadece Ankara'dan ve Türkiye'den değil, dünyanın farklı yerlerinden de takip ediliyor. Karla mücadele çalışmalarının anlık olarak araçlar üzerindeki kameralarla izlenebildiği siteyi, farklı ülkelerde yaşayan ve Ankara'yı özleyenler ya da Ankara sokaklarında sanal gezinti yapmak isteyenler de kullanıyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.