Bizim Ankara

ABB Meclisi Ağustos Ayı 4. Birleşimi Haymana’da Yapıldı

Ankara

Ankara Büyükşehir Belediye(ABB) Meclisi Ağustos Ayı 4. Birleşimi Sakarya Zaferi’nin 100.yılı sebebiyle Haymana Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirildi.

ABB Meclisi Ağustos Ayı 4. Birleşimi Sakarya Zaferi’nin 100.yılı sebebiyle Haymana Halk Eğitim Merkezi'nde yapıldı. Birleşimi açan ABB Başkanı Mansur Yavaş yaşanan afetlerden dolayı mağdur olan vatandaşlarımıza geçmiş olsun temennisinde bulunarak afet bölgesine desteklerinin devam ettiğini vurguladı.

“HEMŞEHİRLİLERİMİZİN İTİDALLI DAVRANMALARINI RİCA EDİYORUM”

Ayrıca Altındağ’da yaşanan olayları yakından takip ettiğini dile getiren Yavaş, “Geçtiğimiz gün elim bir olayda kaybettiğimiz Emirhan evladımıza Allah'tan rahmet ailesine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Hemşehirlilerimizin itidallı davranmalarını rica ediyorum. Sokakta yaşanan olayların büyümemesini temenni ediyorum.” dedi.

“GÜVENLİK GÖREVLİLERİMİZİN SAYISINI ARTTIRARAK ÜZERİMİZE DÜŞEN SORUMLULUĞU YERİNE GETİRECEĞİZ”

Yavaş, “Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak yasal yetkimizin sınırı içinde alanlarda ve parklarda bulunan güvenlik görevlilerimizin sayısını arttırmak suretiyle üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirerek oralarda bu olayların tekrar yaşanmaması için gerekli tedbirleri alacağız” diye konuştu.

İşte, ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın Sakarya Zaferi’nin 100.yılı ile ilgili yaptığı konuşma;

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.