Bizim Ankara

ABB, İleri Dönüşüm Atölyesi Kuruyor

Ankara

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), evsel ve hacimli atıkların geri kazandırılması amacıyla ‘İleri Dönüşüm Atölyesi’ kuruyor. Atölye kapsamında hem yüz yüze hem de çevrim içi ortamda verilecek ücretsiz derslerin ardından dönüştürülen ürünlerin satılması planlanıyor.

Kurduğu geri dönüşüm atölyeleri ile Başkent’e sıfır atık anlayışıyla hizmet etmeyi sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi, ‘İleri Dönüşüm Atölyesi’ kuruyor.

Evsel ve hacimli atıkların dönüştürülerek yeniden kullanıma kazandırılması amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında hem kurulan atölyede hem de çevrim içi ortamda katılımcılara ücretsiz dersler verilecek. Atölyeye katılmak için son başvuru tarihi, 1 Nisan 2023 olacak. 

Plastik, kaynak, seramik, ahşap boyama, kooperatifçilik, iletişim, tasarım, liderlik eğitimi, e-ticaret ve pazarlama gibi alanlarda eğitim alacak katılımcıların dönüştürerek kullanıma kazandırdığı ürünlerin ise satılması planlanıyor. Kontenjan sınırının olmadığı derslerle ilgili bilgi almak ve atölyeye başvuruda bulunmak isteyen Ankaralılar, ABB Kariyer Merkezi’nin 0312 507 4244 numaralı telefonunu arayabilecek.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.