Bizim Ankara

Gençlik Merkezleri Dopdolu

Altındağ

Altındağ Belediyesi Gençlik Merkezleri Yaz Okulu, her geçen yıl yenileri eklenen dersler ve spor branşlarıyla Altındağlı gençlere kapılarını açıyor.

Gençlik Merkezleri Yaz Okulu, kapılarını açıyor. 18 Gençlik Merkezi'nde yaz dönemi kursları başlıyor. Kültür, sanat ve sporla dolu olan gençlik merkezlerinin eğitim programı, Altındağlı gençlerin büyük beğenisini topladı. Pandemi nedeniyle ara verilen pek çok sanat ve spor aktivitesinin yeniden başlayacağını söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, "Gençlerimizin özellikle sanat, kültür, enstrüman ve spor branşlarında aldıkları eğitimler, içerisinde bulunduğumuz pandemi süreci nedeniyle büyük ölçüde kesintiye uğradı. Yaz döneminde eksiklerini telafi etmek, özel yeteneklerini kaybetmemeleri ve disiplinli çalışma programlarından soğumamaları için kurslarımızı yeniden ve eskisinden de daha yoğun bir biçimde aktif hale getiriyoruz. Tüm gençlerimizi gençlik merkezlerimizden faydalanmaya bekliyoruz" dedi.

TÜM KURSLAR ÜCRETSİZ

Yaz okullarından 7-18 yaş aralığında tüm Altındağlı gençler ücretsiz olarak faydalanabilecek. Gençlik merkezlerindeki yaz okullarında, her yaştan Altındağlı çocuk ve gencin ilgisini çekecek, kişisel gelişimlerine katkıda bulunacak pek çok branşta kurslar bulunuyor. Öğrencilerin yeteneklerinin ortaya çıkmasında önemli bir yer tutan enstrüman ve spor kursları gençlerden büyük ilgi görüyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.