Bizim Ankara

Altındağ Yaz Okullarından 25 Bin Çocuk Yararlandı

Altındağ

Bu yaz 25 bin çocuğun kayıt yaptırdığı Altındağ Belediyesi Yaz Okulları sona erdi. Altındağlı çocuklar yaza neşe içinde veda etti. 

YAZ OKULLARINA COŞKULU KAPANIŞ

Altındağ Belediyesi Yaz Okulları sona erdi.

Altındağlı çocuklar tarafından büyük ilgi gören, 30'dan fazla branşta kursun açıldığı ve bu yıl tam 25 bin Altındağlı çocuğun kayıt yaptırdığı Yaz Okulları düzenlenen törenle son buldu.

Törende, Yaz Okulu’na katılan Altındağlı gençlere sertifikaları verildi.

Altındağlı çocukların sevincine, Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı da ortak oldu.

Törene ayrıca, AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Fatih Bildik, MHP Altındağ İlçe Başkanı Emin Sıtkı Aktaş ve meclis üyeleri de katıldı. 

“ÖNÜMÜZDEKİ SENE TEKRAR BEKLİYORUZ”

Yaz Okulu’na gelerek, yaz tatilini verimli aktivitelerle geçiren tüm Altındağlı çocukları tebrik eden Başkan Balcı “Yüzmeden buz patenine, voleyboldan futbola, jimnastikten okçuluğa kadar birbirinden farklı branşlarda hizmet veren Altındağ Belediyesi Yaz Okullarımız, Altındağlı gençlerin ve çocukların hayatına neşe kattı. Yaz Okulumuzdan bu sene, tam 25 bin yavrumuz faydalandı. Çocuklarımız yaz tatilini hem eğlenerek hem de öğrenerek geçirdi. Yaz boyunca kurslara katılan, derslere gelen, çalışan, emek veren tüm çocuklarımızı tebrik ediyorum. Önümüzdeki sene yaz tatilinde tekrar buluşuncaya kadar, hepinizi sevgiyle kucaklıyorum” dedi.

Törende kurslara katılan gençlere sertifikaları da verildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.